2021-04-10 524 浏览
专登搭车入来试下,好彩嚟到啱啱有位,入座后好快见到要排队,条队到我搭车离开𠮶头嘅时候仲有。首先未食已觉得环境己有feel,老板系泰国人,舖头细细,窗外有阳光望出去都系小舖,没有高楼大厦,会有错觉去咗泰国。我哋两个人叫咗两个午市套餐,$58包嘢饮,冇+1, 呢个价钱已很吸引,当然location location location的原固, 我都会预期比系市区食应该较平。点左肉碎饭同pad thai, 卖相好有风味,份量都好够饱,味道都不错!pad thai 系配虾, 但虾都系用果d透明好爽又冇味的虾,有d失望。虽然系平,咁如果用唔到实肉虾,都加多个鸡肉option 丫。 朋友个碎肉饭正常, 基本上唔辣。最后加左$20要虾饼,好食,但比想像细。 如果系屋企附近我应该会成日帮衬,但要专登搭车或揸车来,我就未必会成日来。价钱同风味系最大卖点,反而食物味道我觉得系正常,未至于超好食。提一提,唔知系咪我咁岩坐冷气风口位,啲食物一上来好快就吹到冻,食到食到一半d pad thai 开始硬硬地😂。

Pad  thai