2022-05-01 15 浏览
Turkeyano其他舖快餐店嘅奶昔就饮得多啦,今次试下土耳其特色既奶昔。Turkeyano 位于逸东酒店对面的马路边,行过会见到黄色既铺面,彩虹色既椅子,可提客人坐底品尝。店长可以用简单粤语对答,都几亲民!Banana Smoothie Shake第一杯就黎试下香蕉奶昔,第一啖感觉到好浓既香蕉味,奶昔口感滑,开盖闻一闻,系好香既蕉味,吸引到我之后想再黎买一杯。Mango Smoothie Shake我朋友就试左芒果味奶昔,同样系好浓郁既芒果香,饮落感觉到香甜既奶味,仲有一阵甜甜芒果味,钟意芒果嘅朋友可以试吓。Chicken Döner Roll烤鸡肉土耳其卷好多材料,薄薄既麦皮包住好多鸡肉同生菜,一咬就满口都系特制酱汁,鸡肉同菜,味道咸咸地辣辣地,开胃又好味。
Turkeyano

Banana Smoothie Shake