餐厅: 時代冰室 (毓華里)
资讯:

2021-05-02 333 浏览
王牌厚切猪扒芝士焗饭 ($58)餐厅用佐不锈钢兜加埋木板上焗🐷 几有特色😽个兜比平时连锁店既相对比较浅 呢个设计可以令中间啲饭更平均焗到😻细心位呀🙌🏻厚厚既茄汁芝士🍅🧀仲有焗🐷必有既🍍超级开胃🤤🐷扒都好厚切同juicy大大块!!!唯一美中不足我觉得个炒饭底稍稍干佐小小 但overall都好满足食晒架❤️千其唔好以为焗🐷扒饭系好容易整 系屋企整好花功夫架 ~所有材料要炒过 饭又要炒 先攞去焗 小啲耐性都唔得😂重量级美国西冷牛扒($86)呢个牛就麻麻地🤢虽然份扒几大 但肉质林到好紧要 比我感觉系用松肉粉那到林晒🤢无咩牛味呀韩式鸡翼($28)炸得有啲过佐龙 然后加啲韩式辣酱就系韩式鸡翼 普普通通🙈Overall 黎讲虽然个牛扒普通 但用餐体验都几好💛店员都好有礼貌又坐得舒服 呢个价钱黎讲性价比都高架~为食指数: 3.5/5性价比指数: 3.5/5推介指数:3.5/5

王牌厚切猪扒芝士焗饭 ($58)

重量级美国西冷牛扒($86)

韩式鸡翼($28)
炸得有啲过佐龙 然后加啲韩式辣酱就系韩式鸡翼 普普通通🙈

为食指数: 3.5/5