系牛头角做完野 听朋友讲附近有间吾错既茶记 所以就黎翠丰冰厅 试下佢既饭堂😆餐厅门面好光猛 企理 而地点就系Citi Tower同Manulife Tower隔离 附近又有好多工厦 好适合做打工仔既饭堂👍🏻晚市套餐🐥海南鸡饭 $78套餐好多野食 有例汤 油菜 餐饮 芒果雪糕 仲跟埋油饭 单点$70 但比多$8转套餐就有晒咁多野 真系超值🤑鸡既份量非常多 有半脾半鸡胸 鸡脾肉嫩滑而鸡胸肉质结实 吾嚡口例汤系无花果霸王花猪骨汤 一睇汤渣都知足料🥣餐饮有柚子茶简而且吾洗加钱 几surprise🍹油菜系芥兰 一人份量 难得出街食饭都有菜食🥬🤗🐮蜜椒薯仔牛柳粒 $78因为已经有个饭 所以我地就单点左个招牌菜🏅所有牛柳粒 薯仔都沾满左蜜糖 甜甜的 加埋黑椒 好惹味 而且仲好够镬气 好正🤤🐔孜然芝麻鸡中翼(3只) $24呢个小食几出色 外皮焗得好脆 入面又juicy 值得叫黎加下𩠌😋💭餐厅食物味道吾错 种类都算多 价钱大众化 晚市套餐又好丰富 系做饭堂既好选择✌🏼

晚市套餐
🐥海南鸡饭 $78