2023-05-25
今次我地随便趁lunch time系中环拣左间餐厅入去。价格都正常,野食都好精致,cp值几高!💸$730 💁🏼♀️人均$300-400整体食物评价:★ ★ ★ ★ ☆食物都好有特色,每样都好好食🤣。服务态度:★ ★ ★ ★ ☆老板同服务员都系外国人,态度好热情好nice,如果问佢地有咩推介,佢地都好细心同仔细介绍☺️。环境气氛:★ ★ ★ ★ ☆环境几有气氛,有吧台同高台,感觉好有西式酒吧餐厅既特色😆。🥯食物方面Roast Beef Japanese Rice $188牛肉好香,唔骚,淋左佢地自家制既酱汁,牛肉配埋饭食,有惊喜好好食😍。Veggie Pizza $158(lunch set)Pizza 睇落唔多,但食左一两块就饱左😂,味道系正常蕃茄酱味既pizza。Gratin Tomino Cheese $148原本我地谂住叫一个ham既拼盘,但我地叫错左😂。但佢都好好食,邪恶之选😂,ham包住左超大旧芝士,唔算好油腻,芝士属于偏淡味配埋较咸既ham,味道道岩岩好😆。Tiramisu $60甜品佢几精致,用个咖啡杯装住。食落系偏甜,而入面系蛋糕软绵绵🤤。☕️饮品方面Queen raspb
💸$730 💁🏼♀️人均$300-400
整体食物评价:★ ★ ★ ★ ☆
食物都好有特色,每样都好好食🤣。
服务态度:★ ★ ★ ★ ☆
环境气氛:★ ★ ★ ★ ☆
环境几有气氛,有吧台同高台,感觉好有西式酒吧餐厅既特色😆。
🥯食物方面
Roast Beef Japanese Rice $188
Veggie Pizza $158(lunch set)
Gratin Tomino Cheese $148
Tiramisu $60
☕️饮品方面
Queen raspberry$55
依个Mock-tail有阵玫瑰味好香😆,味道上系酸酸甜甜既红桑子味,好适合女仔饮。
South-East Mojito$55
至于呢杯系crook tail,所以会酒精同薄荷成份,比较刺激凉浸浸既感觉,味道上会系偏似饮紧薄荷酒咁🙈。