2022-08-14 58 浏览
𠮶日去马湾探朋友,佢话附近有间Pizza店唔错,就落咗去买外卖食。印度香料烤鸡及夏威夷薄饼餐厅主打pizza,仲可以双拼,我哋点咗个大批,总共有八件。两款Pizza都好足料,印度香料烤鸡轻微带辣,食落好惹味,夏威夷口味就有好多芝士,Pizza系传统薄底,焗得好香脆。蒜蓉包6块蒜蓉包唔系想像中长方形,而系扭扭纹,但都几好食,咬落够软身。杂菜咖哩角8件咖喱角有啲辣,反而点𠮶个汁就系唔辣嘅,炸得好金黄香口,充满印度风味。牛油薄饼呢个不过不失,同我想像中有少少唔同,系比较厚身个种印度薄饼,但用黎点咖哩都唔错。总括嚟讲,Pizza非常高质,其他食物都唔错,重点系餐厅环境非常优美,有海景睇,性价比超级高。值得一赞外卖餐具系木造嘅,非常环保。

印度香料烤鸡及夏威夷薄饼

蒜蓉包6块