2016-01-21 2747 浏览
居然有机会抽中去明星刘嘉玲开既食店试菜 去到店内环境宽敞坐得舒服 因为系指定既餐单无需要选食物,但睇过餐牌食物既选择不是太多而且价钱都中上 不过据我所知中午可以选散叫或半自助餐,待应奉上餐牌同我讲个餐不包餐饮,另外没有白开水供应要自己俾钱买,于是我就选左杯鲜榨菠萝汁,杯菠萝汁饮落去好浓菠萝味,好明显冇沟水,甜酸味适中,坐左一阵个头盘三文鱼沙律,份量适中,三文鱼色泽鲜明,美味甘甜,在等待其他食物既时候,一于走出去露天茶座望吓美丽既风景影吓相,朝早风景都很美我相信夜晚更靓,当欣赏风景时候,其他既食物已上枱,于是返入去继续试食,羊架肉嫩香囗,好有羊味但不太膻,西班牙海鲜饭,份量和海鲜唔够多,只虾好弹牙,味道可以但个饭湿左少少,甜品好好味,朱古力味好浓好甜有d酒味,口感软滑,加左d生果令到冇噤甜中和返
居然有机会抽中去明星刘嘉玲开既食店试菜
去到店内环境宽敞坐得舒服
不过据我所知中午可以选散叫或半自助餐
待应奉上餐牌同我讲个餐不包餐饮,
三文鱼沙律
份量适中,三文鱼色泽鲜明,美味甘甜,在等待其他食物既时候,

题外话/补充资料: 最后呢餐比我既感觉系明星店唔一定太好食和抵食,呢间好明显系环境风景比食物好
用餐优惠
优惠券