2024-10-14 91 浏览
为咗庆祝朋友生日,我带佢去呢间天空虎啸试吓蒸汽海鲜。呢间餐厅位于天后可以一边欣赏无敌海景,一边享受美食嘅靓地方。🟠阿拉斯加长脚蟹鲜味十足,蟹肉非常紧实,食落去非常鲜甜而且多汁,仲保持住新鲜嘅味道,打开咗我哋嘅食欲。⚪️法国野生深海白鳕鱼白鳕鱼嘅肉质滑嫩,拥有精致细腻嘅口感同浓郁嘅鱼味,油份适中,放入口中慢慢融化散发住独特嘅风味,食得津津有味。🔵鲜北海道北寄贝极度推荐嘅北海道北寄贝,佢系贝类中嘅极品,肉质肥厚,味道超级鲜甜,食落去真系非常享受。🟤墨鱼滑 虾滑墨鱼滑嘅口感Q弹爽口,而虾滑食起上嚟会有微微回甘,口感更鲜更弹,两种都食得难以忘怀。最后嚟杯橙汁解吓渴,当然仲有其他非常好食嘅海鲜同甜品。呢间餐厅可以畀你享受到完美嘅气氛,合理嘅价钱同热情嘅服务。
🟠阿拉斯加长脚蟹
⚪️法国野生深海白鳕鱼