2013-08-15
之前食过呢度既午餐,一直都好怀念呢度既FOUR SEASON PIZZA!生日遇上八号波真系扫兴,不过店内都几乎满桌!好彩唔使等位,否则横风横雨下等位应该都几惨点左我最爱既FOUR SEASOB PIZZA, 一份SUPREME PIZZA加一份PORK RIBFOUR SEASON依然咁好味多料,我最钟意佢既酱,感觉有啲似泰式辣酱,YUM!美中不足系PIZZA明显比以前薄左好多SUPREME PIZZA就相对比较逊色,同平时食既SUPREME唔太一样,而且太CHEESE,个人唔太喜欢,不过喜欢食CHEESE既朋友应该会钟意!PORK RIB就麻麻薯角似翻炸,入面太散RIB略嫌老,有少少韧,但酱料唔错,搭救!不过环境方面就麻麻灯光暗暗地本来几浪漫但位太逼痴埋一齐,左右都有其他人坐感觉太似搭台店内播放应该系印度文歌曲,几特别但太大声,完全听唔到坐对面既朋友讲野唔建议想食完饭继续坐低倾下计既朋友去不过当日有其他客人庆祝生日,店内大播外语生日歌庆祝,感觉几特别,全场一齐拍手掌
生日遇上八号波真系扫兴,不过店内都几乎满桌!
好彩唔使等位,否则横风横雨下等位应该都几惨
美中不足系PIZZA明显比以前薄左好多
PORK RIB就麻麻薯角似翻炸,入面太散
RIB略嫌老,有少少韧,但酱料唔错,搭救!
不过环境方面就麻麻
灯光暗暗地本来几浪漫
但位太逼痴埋一齐,左右都有其他人坐感觉太似搭台
唔建议想食完饭继续坐低倾下计既朋友去