2023-09-25 56 浏览
晚餐去咗「Sonia Coffee」食饭,真系一个令人惊喜嘅地方!🍔🥗🍟 佢系一间融合咖啡店同餐厅嘅地方,环境舒适又富有现代感。餐厅内有舒适嘅座位同洁净嘅装潢,令人感觉好放松。佢地嘅菜单都好丰富!☕🍽️🌟「自家制明太子海老饼汉堡配野菜沙律及脆薯角」,呢款汉堡真系惊喜万分,明太子同海老饼,口感鲜味,配上清新嘅野菜沙律同脆口嘅薯角,真系一份完美嘅套餐!「和风芝心汉堡扒x黑毛和牛薯饼蛋包饭配洋风完熟蕃茄汁」,呢款汉堡扒好嫩滑,芝心带出浓郁嘅芝士味道,再配上香甜嘅黑毛和牛薯饼,蛋包饭同洋风完熟蕃茄汁好夹,味道真系绝妙!🍤🥗🍟🍚🍅我哋亦试咗「鸡皮饺子」同「温泉蛋寿烧风牛肉盖饭」。鸡皮饺子外皮煎得香脆,内里嘅鸡肉鲜嫩多汁,正中我的味蕾!温泉蛋寿烧风牛肉盖饭则是一道令人垂涎的美食,温泉蛋的滑嫩口感配上烧风牛肉的香浓味道,绝对是一个大快朵颐的选择!🥟🍳🍚🥩整体而言,「Sonia Coffee」嘅晚餐真系令人惊喜!菜式味道出众,每一道菜都充满惊喜。餐厅环境舒适,服务亦非常友好。如果你想品尝和洋风美食,「Sonia Coffee」绝对系一个值得一试嘅地方!🍔🌟😋