原本个FD介绍过来,谂住200头任食有乳鸽有海鲜拼盘好抵食,仲要830后入座有优惠,FIT到漏啦一上去坐低叫完汤底,即刻写齐野比纸,先来个乳鸽,虽然薄身,但系岩岩整起都几好味,海鲜拼盘,扇贝,虾,鲍鱼,生蚝,趸件食得出几新鲜,但系不满肉蟹变左普通花蟹,无膏亦无肉问完个呀姐就话肉蟹卖哂,食完呢D就谂住来正餐任食果PART,结果等来又等去,第一张纸净系来左几旧牛柏叶,生根,箩白,粟米,冬瓜,鲜牛肉,望一望个场,7成人坐唔足,仲要有D我一坐低已经系起身埋单,都仲未计部份人食蒸锅,部份小菜,谂住佢汁漏,唔紧要,我即刻补多张,来既又系重覆上面果堆野同埋多左少量既菜,顶,我都系想食野姐,两旧水我唔期望D乜野,甚至开头海鲜乳鸽都已经超班但系你都来D野食呀,天气咁冷打边炉都系想烚下烚下,捉住个靓仔帮我睇睇单,入到厨房出返来话写过张再帮我追厨房,我好记得9点15分,炸鱼皮,饺类正常打边炉必有既野,基本上一律卖哂,有既基本上都已经汁哂出来,之后果一粒钟我就重覆牛柏叶,生根,箩白,粟米,冬瓜,鲜牛肉,生菜,西生菜,金姑,生根呢堆野无限咁LOOP,2旧水,我就系咁样LOOP呢堆野LOOP到10点几走人 本身系
一上去坐低叫完汤底,即刻写齐野比纸,
先来个乳鸽,虽然薄身,但系岩岩整起都几好味,
海鲜拼盘,扇贝,虾,鲍鱼,生蚝,趸件食得出几新鲜,
但系不满肉蟹变左普通花蟹,无膏亦无肉
问完个呀姐就话肉蟹卖哂,
食完呢D就谂住来正餐任食果PART,结果等来又等去,
望一望个场,7成人坐唔足,仲要有D我一坐低已经系起身埋单,
都仲未计部份人食蒸锅,部份小菜,
谂住佢汁漏,唔紧要,我即刻补多张,
来既又系重覆上面果堆野同埋多左少量既菜,
顶,我都系想食野姐,两旧水我唔期望D乜野,
甚至开头海鲜乳鸽都已经超班
但系你都来D野食呀,天气咁冷打边炉都系想烚下烚下,
捉住个靓仔帮我睇睇单,入到厨房出返来话写过张再帮我追厨房,
有既基本上都已经汁哂出来,
2旧水,我就系咁样LOOP呢堆野LOOP到10点几走人

本身系度斋睇唔出POST,我都忍唔住上来写呢篇野

P.S. 打边炉好少食丸食肠食餐肉, 果D系仲有货的
2018-01-09