2018-06-10 388 浏览
忽然挑起条根好想食海南鸡,由于上次食过一次,对于佢个清远鸡真系超赞,所以即兴搭车去食等左一阵位就入得,其实每次我地都想试其他野,例如pizza 同意粉,但都系海南鸡行先!我地叫左清远麻鸡海南鸡饭同埋鹅肝多士先讲个海南鸡先,如果要清远麻鸡系加$10,全脾就再加$10,我地就食一碟冇转脾,而另一碟就转左脾ge清远麻鸡虽然我果碟冇转,但好好彩我有脾翼位呀!另一碟就系完美ge脾位,鸡系好滑,不过我觉得鸡味差dd,冇计啦鬼叫香港少活鸡食咩,同埋几十蚊会expect 到d咩。另外个汤系几正ge,清清地,如果大家唔钟意油饭,系可以驶白饭架脾翼位好滑呀全脾鹅肝多士,记得衬热食,个多士够脆,鹅肝就冇咩太特别咁啦,$78真系交得下功课埋单$306,价钱公道,基本上个鹅肝多士唔系因为我地为食都可以唔叫架😂

脾翼位

好滑呀