2023-06-12
Sat 3 June 2023 热嚟呢度食嘢,如果净系食嘢,就不如唔好嚟。一碟干炒牛河永远都唔系净系碟干炒牛河。喺呢度8成食环境3成食食物。唔好以为香港净系有愉景湾先有呢啲环境,马湾都有,我觉得比愉景湾更加好,呢度除咗比较贴地亲民,喺村屋𠮶边仲有好多选择。餐厅开阳光猛对住海景大桥好舒服。周边嘅梳化位设有叉电设施俾大家慢慢玩。望住咁嘅景,听住佢哋啲悠扬嘅Jezz,乐也。Lasagna,正常冇惊喜,Lasagna 火候适中、 ground beef 有肉味有汁水、香料齐、Parmesan+Mozzarella 份量够 拉哂丝….. 交齐功课。都好大份,如果嗌多个薯条小食,应该够2个文青食。呢个就中伏。冇bake bean 冇sausage 冇太阳蛋 (佢有只蛋,不过熟晒)、冇hash brown ……. (其他咩 mushrooms、Black pudding都唔好讲啦),嘅all day breakfast pizza。
餐厅开阳光猛对住海景大桥好舒服。
周边嘅梳化位设有叉电设施俾大家慢慢玩。
望住咁嘅景,听住佢哋啲悠扬嘅Jezz,乐也。