2023-07-05
之前去过佢另一间分店已经知道佢啲甜品有份咁上下水准😎今次去完tst𠮶BTS展💜顺便行下海傍 黎到海运呢边睇埋日落!几钟意呢间新分店嘅设计好match佢招牌Ocio嘅休闲风 仲有窗边雅座渡过美妙时刻🌅。。。🦔👉Ohayo 蜜瓜窝夫 $98+15 (加多球雪糕!)开头望住佢成半个蜜瓜雪山热香饼真系好grand🤩仲要每日限量12份!! 可惜小妹独食实在太邪恶了(⊙x⊙;)只可叫个轻量版嘅蜜瓜窝夫🧇点知实体成三大块都几重量级 重点系新鲜烘起 口感外脆内松软🤤加上云尼拿雪糕简直系冰火交融(其实我系醒唔起原本有球所以点多咗🤣🍦蜜瓜鲜甜咬落满足!加上蜜糖星星+糖珠粒成个组合好梦幻🌟下午茶必选!。。。🦔👉冻鲜奶蓝抹茶 $45云云精选饮品实在拣唔落手 好彩呢杯卖相不俗 cream儿都吱得好靓🥰除咗杯身+装饰蓝咗啲 相信系加咗蝶豆花作调色🎨饮落鲜奶味较突出 但搞匀后可尝出啖啖抹茶的甜
。。。🦔
👉Ohayo 蜜瓜窝夫 $98+15 (加多球雪糕!)
。。。🦔
👉冻鲜奶蓝抹茶 $45