2018-07-04
餐厅非常之骨致,虽然有两层,但都系的的式式的。沿住暗窄既楼梯行上去,上面唔单止有落地玻璃景观开扬,而bar 台个边对出更加望到艺穗会大楼同圣保罗教堂。我不嬲都好钟意有殖民地色彩既建筑物,有咁既环境真系加分唔少!先叫个芝士薯条配芝士面包脆脆,d 薯条系好似shake shake 粉咁加d 芝士粉上去,面包则可以yam 芝士酱,令到两者都好浓芝士味!鱼串汤我觉得唔系好抵叫,$98 好细兜,再每人分到少少咁。不过味道黎讲系几好既,好够辣。呢间果然系韩国烤鸡专门店啦,炸鸡系好食的。焗到外面层皮岩岩微㶶好脆卜卜,淋上鲜甜蜜糖,仲黐左d 我平时买谷类早餐都钟意买果只本身系甜既粟米片,大家食唔停手!叫左两杯mocktail,两杯个卖相都好靓同埋算几大杯。睇menu 最初见菊花蜜特饮有棵大菊花做伴衬,黎到原来系假花来的...我果杯提子特饮(提子味梳打水) 则有真•雪条,食落透心凉呀!
蜜糖炸鸡
passionate love