2024-01-31
琴日夜晚同朋友一齐去食见多人排 应该都yummy一去到拎位 侍应姐姐话好凶狠咁同我讲:你地系最后一台堂食架喇心谂 咁怪既 唔系应该同之后既人讲咩?但anyways喇等左十分钟 我地29飞听到叫28号 谂住下台入得点知佢唔系叫29 系叫30号飞心谂 咩料呀 又话我地最后一堂但冇喇喇比之后既人入先???十万个问号 行上去问佢 佢话得喇得喇 你地下张系点知叫我地4个人坐bar台然后侍应姐姐话 冇架喇得bar台但我见到打尖既30号飞坐圆台心谂无野呀? 我地望真啲 个原因系因为佢地餐厅bar位max系4人 而个呀姐想快啲收工ko啲last order 就夹硬咁入位 想赚多张6人台既钱 但又要赶收工所以就比30号飞既人打尖 夹硬入讲真食得糖水都系为左同fd嗲多两句两个人坐bar 台 无问题但4个人坐bar台 仲要系被打尖咁请问个位侍应呀姐3个问题:1.点解拎飞个阵要凶我同我讲我系最后一台堂食?2.点解我系最后一堂 但会有下一堂打我尖?3.点解你为左赶收工就夹硬入人?之后啲呀姐赶收工 野食未到就叫我地先买单黑口黑面呢啲 都唔使再多讲只可以讲 不嬲都好尊敬服务同饮食业既人但讲真 你如果要赶收工 就唔好
见多人排 应该都yummy
心谂 咁怪既 唔系应该同之后既人讲咩?
但anyways喇
等左十分钟 我地29飞
听到叫28号 谂住下台入得
点知佢唔系叫29 系叫30号飞
心谂 咩料呀 又话我地最后一堂
但冇喇喇比之后既人入先???
十万个问号
讲真食得糖水都系为左同fd嗲多两句
两个人坐bar 台 无问题
但4个人坐bar台 仲要系被打尖
咁请问个位侍应呀姐3个问题:
1.点解拎飞个阵要凶我同我讲我系最后一台堂食?
2.点解我系最后一堂 但会有下一堂打我尖?
3.点解你为左赶收工就夹硬入人?
之后啲呀姐赶收工 野食未到就叫我地先买单
仲要咁既服务态度
建议个到啲侍应姐姐唔好做糖水铺喇
去做良茶铺算喇
又可以收早啲 又可以下下火😄
ps服务系零星 建议openrice唔好夹硬要人比at least一分