今日我同5个同事一齐去食lunch,因为12点正黎到,铺内冇咩人,我地每人叫午餐set加$3转冻饮。食左15分钟左右人流开始多。D女侍应开始好忙甘走后走去。我岩岩食完个饭放低支匙就有人即刻收走我只碗,劲chur...点知过多5分钟个肥老板就走黎叫我地交枱,帮帮手甘话。我当下心谂我地加$3杯冻啡都未饮够一半就要交枱 ( X_X ) ,我谂住饮多少少都得挂,点知个肥老板同个女侍应系度昅住晒,即刻饮唔落,快快手走人一句唔该都冇。讲真番工甘辛苦,想食个lunch个半个钟逃离下老板同工作抖下气姐,20分钟未够俾肥老板吹交枱。间铺系8月中试业期间我都有黎现场食过一两次,我地见佢铺头细细谂住支持下,平时我地买lunch外卖成日错单漏单,我地都冇投诉。点知好日唔落去食,一食就俾人吹交枱,食到赶头赶命甘。试业对人都重客气D,真正开张就态度大转变。Sorry, No Next Time La.伪海南嫰鸡饭:鸡油饭不够油及香味不足,令白饭入口鞋口。鸡扒腌得够味道但部份位置都系鞋口。

伪海南嫰鸡饭:
2022-09-27