2009-09-18 5 浏览
No pay leave, 唔得止no pay, 仲会变相洗钱.朋友介绍份hea一日的part-time, 谂住赚返几百, 点知做左4个钟就话无野做, 叫我地早d走.气上心头, 同朋友去左elements发泄.先睇左场戏, 再打算high tea 一下.行行下就见到呢间wild fire. tea set for two, $168, 有个pizza仔, 几件cake, 卖相唔错, 决定一试.再睇睇, 原来monday-wednesday 6pm前, 有买一送一pizza.Pizza最贵都系$138,即系除返开都系$80一个人, 好抵!立刻坐低, 叫左2个pizza1)带子虾pizza(2)bbq杂会2 个pizza都足12吋, cut开有8件, 好大.本人较爱带子虾pizza, 带子and虾都爽口, pizza底香脆. 喜欢佢用榄黎吊起带子既味, 加埋d cheeze唔抢, very nice~~~bbq果个就有d似p记的锦绣大会, 当然, 呢到好食d啦 (一直斩觉得p记唔掂, 可能你我偏见~). 朋友好like佢有好重水牛芝士, 肉唔会太咸, 茄汁岩岩好, 唔太多又唔太少.只略嫌个
气上心头, 同朋友去左elements发泄.
先睇左场戏, 再打算high tea 一下.
Pizza最贵都系$138,
即系除返开都系$80一个人, 好抵!
立刻坐低, 叫左2个pizza:
(1)带子虾pizza
(2)bbq杂会

2 个pizza都足12吋, cut开有8件, 好大.
只略嫌个批边同批底都唔够脆.

环境好, 又食到笋野, 食完之后怒气全消. Happy~
带子虾pizza
bbq杂会