餐厅: 香港地
资讯:

2024-04-25 328 浏览
香港地呢间食早餐我已经食过好多次,佢哋门口嘅位置有面包买,面包系现场烘焙,感觉比较新鲜~今次我哋拣咗两份早餐;炸鱼柳+双太阳蛋+多士配粟米粒炸鱼柳上枱嘅时候系热辣辣,非常好!鱼柳粉浆又薄又脆。太阳蛋煎得好靓,不过粟米用牛油炒过,好香,不过好甜唔好食,厨师应该另外落咗糖抄~沙嗲牛肉公仔面+多士+炒蛋呢个沙嗲牛肉公仔面,早餐我哋已经食过好多次,越来越差,尤其是今次,汤底好淡,完全无沙嗲香味,牛肉得好少份量,牛肉完全无沙嗲香味!下次要谂谂先至再决定去唔去食!
今次我哋拣咗两份早餐;
炸鱼柳+双太阳蛋+多士配粟米粒

沙嗲牛肉公仔面+多士+炒蛋

下次要谂谂先至再决定去唔去食!