2019-05-16
嚟咗几次呢间食早餐,觉得佢好抵食味道唔错我哋约咗9点零钟,呢个时间人唔系好多随便坐,而且啲位置都好阔落唔会话好迫,咁我哋两个人就坐系卡位啦早餐嘅款式都算唔错㗎啦,有三文治、扒、粥面同埋米粉呢啲都照顾到我个friend食沙嗲牛肉米再加肠仔煎蛋牛油餐包,我上次都系食佢个沙嗲牛肉面,但系今次就食鸡扒米沙嗲牛肉个friend话啲沙嗲味好浓郁米粉亦都煲得啱啱好唔会话好硬,因为个friend佢病咗所以要求整咗只熟蛋,不过条肠仔有啲硬我食𠮶个鸡扒虽然啲鸡扒唔系话好多同埋好大件不过早餐来讲份量系可以的,太多就济了,仲有一条菜添餐牌上系写煎蛋不过可以转炒蛋唔使另外加钱埋单平均每人$33蚊,呢个环境呢个份量嘅食物算系唔错㗎啦,住黄大仙嘅朋友得闲可以落嚟食早餐🥣