2005-11-10 4 浏览
之前系london见过呢间pizza express, 上次黎中环见到呢间野就好想试下㖞, 所以今次又要食番餐劲啦我地安排左坐系地下个层, 佢上层同下层气氛好唔同, 下层causal上层就silent, 不过厨房都系一样, 但toilet系二楼, 所以坐下层有d唔方便叫左2个pizza, 一个系四季pizza另一个系烟三文鱼酸忌廉pizza, 烟三文鱼好大块又新鲜, sour cream都几滑但系太多啦, 搞到好似好湿咁。四季pizza中的咸真系好鬼咸, 好似咸左d, 个d水榄就同pizza个味好夹, 但系整体来讲, 呢个批比较咸左d啦! 其实而家好多餐厅都有homemade pizza, 呢度个味道唔错, 但系个批底做得太薄, 食个阵有d摇摇欲垄, 同埋好似好易断咁, 所以太薄都未必太好~service就ok啦, 下层d枱setting密左d, 可以阔d的话就可以感觉会好d, 系店内望出去虽然系马路边, 但个感觉都好舒服, 食物味道都唔错, 可以再去~~