2024-04-28 205 浏览
我发觉我要坚持要吃既嘢真系一波三折,而且最后觉得我既坚持系唔值得。😭听讲呢间烤鱼好抵食而且味道唔错,今日过开荃湾,点都要吃呢间烤鱼。话说我地早来过后两个客,但系距地都吃左一阵,我地d烤鱼都未到,我都觉得算啦,吃好嘢俾d时间等下无所谓,等到我地条鱼到左,等d汤滚既时候,突然天花板冷气机个位跌左条毛巾系个碗度,冷气机周围d尘都跌晒条🐟度,叫职员来处理,话整个煲新既俾我。见咁讲都算啦,等阵10分钟端出一煲烤鱼,见d配菜好似多左,好似几好喔,食下d鱼肉好柴,感觉系俾翻之前果条鱼我,无换过条新鱼,仲有都未点吃过条鱼,背脊d肉无左一大忽,而且够肉移左位,移左到鱼腩位果边,咁更加印证我既猜想。系咪见无人出声就当d客傻噶,盲噶???咁既食肆唔会再帮衬,但凡换过条新鱼,我都唔会俾差评攞。
咁既食肆唔会再帮衬,但凡换过条新鱼,我都唔会俾差评攞。
2024-04-28