2024-04-22 145 浏览
成日行过一直都觉得呢间面包铺d包好靓,价钱一定好贵。今次入到去,发现同我想像中有出入,充满惊喜!入到铺头好第一超多款式,好香面包味,未食早餐行入黎,真系流哂口水。面包款真系好多,真系花多眼乱,要慢慢拣试食咩包。由于我实在太钟意芋头馅嘅制品,见到呢个芋泥小盒,成只紫色四四方方,真系忍唔住入手了,一夹上手,成个包好咁重嘅。收银姐姐好有礼貌问驶唔驶帮你加热? 焗炉加热完成个包即刻好香好香。姐姐专登唔唔封实,成个包唔会俾水蒸气焗到淋哂,真系好体贴!返到公司切开个包,隔离同事都闻到。哗,真系好香好正而且绝对唔系空气包,平时出面食面包,通常都要食2个先够饱(可能我太大食了),呢个包食完一个已经好有满足感。

面包款真系好多,真系花多眼乱,要慢慢拣试食咩包。

品谷
2024-04-16
外卖自取
$23 (早餐)
品谷