餐厅: 浦和日本料理
资讯:

2016-06-14 4031 浏览
首先呢间放题系分唔同价钱set,我估计最大分别在食物种类 数量两方面。一落到去(在地库),由头到尾一句欢迎光临都冇讲,d staff黑口黑脸 半点笑容都冇,行过我地果张桌,仲明目张胆偷睇我朋友whatsapp(系一路行一路射呢眼咁望,都唔知有咩好睇),佢地黑口黑脸都算,态度又唔系好,好故意同语气差咁讲「唔该」(例如:你地d饮品唔洗写落纸到 唔该! 你地d骨同壳阿摆落碗到阿 唔该你地! )听落真系好难听 食都唔开心啦,影相既心情都冇。仲有佢地d冷气好唔够,坐低到走果一刻都好焗我地一行6人,叫左最平$248果个试下,加埋一都成$273啦,比咁少野比人食?唔系挂?我依家先知自己咁好记性,叫左几round野食咋,我已经识背佢个menu既7-8成,种类太少,种类太少,种类太少!食物方面都只系一般,刺身有d鲜味既 起码叫好过MK果d 但价钱系两个grade。好老实讲,$273*6=$1638呢个价钱我地去元气食一定食得开心过呢到,多野食过呢到。蒲和既$338set先同出面放题既质素差唔多,唔明点解咁贵,可能因为唔限时挂,但咁既质素,都唔会想留系果到咁耐 即使会坐到咁耐都系因为唔想蚀姐!

好老实讲,$273*6=$1638
呢个价钱我地去元气食一定食得开心过呢到,多野食过呢到。
即使会坐到咁耐都系因为唔想蚀姐!

2016-06-13