2023-09-01
今日嚟荃湾做嘢💪🏻做完嘢经过见到呢间『渝香庄』有烤鱼食🤤一于入去试吓,七点几已经坐爆晒😱好彩仲有一张枱🥳🥳先嚟个胜椒爽脆鱼皮🐟鱼皮爽口弹牙🌶️辣辣哋好好食👍🏻主角出场啦🥳沙巴龙趸烤鱼🐟🔥龙趸好大条好多肉😋仲好嫩滑,汤底系惹味剁椒味🌶️配料非常之多,有洋葱🧅辣椒🌶️芫荽🌱莴笋🍄金菇🥬娃娃菜等,真系要赞下个汤底唔会好咸,仲非常之香和好够辣,真系超级好食😋真心觉得好抵食👍🏻298元食到咁大条嘅龙趸烤鱼🔥🐟仲要系咁高质素咁好食😋👍🏻食完烤鱼点少得我至爱嘅肥牛🥩我哋叫咗本地手切牛小排🥩啲牛小排油脂分布好平均好靓😍仲要系厚切牛小排,非常有口感,劲浓牛味,超好食🤤仲叫咗个田园时蔬😻非常精致可爱😍有蕃茄🍅冬菇🍄金菇🌱菜心🥬生菜🥰每款蔬菜都好鲜甜又新鲜👍🏻仲有叫咗无糖可乐同竹蔗茅根够晒冰冻😆午市有得食花胶鱼翅鸡汤饭😍下次一定要嚟试吓😋同老板倾过偈,原来佢哋之前喺大角咀开舖,刚刚系9月头先新开张🥳老板和员工都好好人和好热心招呼我哋😚我哋走嘅时候仲送我哋出门口🥰感受到小店嘅人情味👍🏻『渝香庄』嘅烤鱼真心推介比大家👍🏻性价比超高👍🏻食物好有水准👍🏻价钱非常亲民👍🏻嚟荃湾一定要嚟食😋
先嚟个胜椒爽脆鱼皮🐟鱼皮爽口弹牙🌶️辣辣哋好好食👍🏻
仲有叫咗无糖可乐同竹蔗茅根够晒冰冻😆