2016-08-08 594 浏览
可能我成日做运动 晒得黑左少少又可能我粗眉细眼多毛发 闲时又唔剃须搞到成日比人话似南亚裔人士其实我又唔系咁介意自己似咩人 我又几钟意食南亚食物 行完荃湾间nike outlet同朋友顺道入左间印度餐馆食个下午茶 叹杯印度奶茶先!!真。印度人开架! 无花无假 环境同平时去开既又或者香港餐厅有著节然的不同啦印度式既花纹 挂画 感觉系几有特色望真啲 其实一啲都唔贵 两个人食㖞!!! 我系到一客客咁计 其实系平左劲多!! 有几样野食又有野饮我就叫左SET D喇!!! 85蚊.....但咁既组合 唔系唔食下话?!印度簿饼就有以上选择芝士控无他选呀!!!仲有kebabs 话晒都系特色食物之一 要食要食难得两个人食 紧系要食多少少啦!!surpreme至尊 ($45) 同埋 margarita 四重芝士 ($30)讲真丫 如果真系抵食 四重芝士无得输架 但至尊你食开都知乜都有所以咪贵啲啰!!! 咁如果你想食芝士 你识拣啦?! haha可惜老友话要食少少肉 咁至尊会比较岩佢口味啲喇!!至尊 有蕃茄 青红椒 辣肉肠 火腿 烟肉 之士等等材料啦!! 个底系茄汁底食落当然系劲开胃香口 佢个底系坚簿 咬感好好
可能我成日做运动 晒得黑左少少
又可能我粗眉细眼多毛发 闲时又唔剃须
搞到成日比人话似南亚裔人士

其实我又唔系咁介意自己似咩人
我又几钟意食南亚食物 行完荃湾间nike outlet
同朋友顺道入左间印度餐馆食个下午茶 叹杯印度奶茶先!!
真。印度人开架! 无花无假
环境同平时去开既又或者香港餐厅有著节然的不同啦
印度式既花纹 挂画 感觉系几有特色
望真啲 其实一啲都唔贵 两个人食㖞!!!
我系到一客客咁计 其实系平左劲多!! 有几样野食又有野饮
印度簿饼就有以上选择
芝士控无他选呀!!!
仲有kebabs
话晒都系特色食物之一 要食要食
难得两个人食 紧系要食多少少啦!!
讲真丫 如果真系抵食 四重芝士无得输架
可惜老友话要食少少肉 咁至尊会比较岩佢口味啲喇!!

食落当然系劲开胃香口 佢个底系坚簿 咬感好好 唔会太多包令到你好饱
各种香味配合下 热辣辣 我觉得比p字头好味

四重芝士 唔洗讲野啦 mozzarella parmensan chedder加埋feta cheese
how tasty it is.................簿簿既饼底加上厚厚既芝士层 入口好似FULL OF CHEESE咁!!!!!!!!
认真 好味既!! 热住食林林地更加香口 而且佢SIZE其实都几大件 细食既人 一块已经搞掂!

india奶茶 加入左佢独有既香料
味道会同平时饮开或者其他国家既拉茶唔同
不过呢种香味系好特别 唔会抗拒又唔会唔钟意既
奶味唔算好重 茶味足够!!
真系饀仲厚过个底架!
咖喱角 SAMOSA
呢个唔系平时食开三角型个啲
佢先系正宗 佢个皮系好似酥炸个种 唔会好硬
一咬就松开 好易咬 真系无牙都唔怕咬爆咀架!!
咖喱羊肉加青豆 点啲簿荷汁食
好味 膻味少 咖喱惹味 不过油份重 一件够晒数喇!!
LAST ORDER!!
烤鸡肉KEBABS

一分二 细心又大件 即叫即卷
生菜椰菜蕃茄加烤鸡肉 加入沙律酱就完成
唔会干好JUICY 个包皮系平日食开个种印度簿饼
香口饱肚 食埋可以悭返个晚饭呀!!
2016-08-03