2018-06-26
荃湾呢间放题想试左好耐, 奈何星期五六日一个礼拜前都book唔到位🙈 唯有将就下食平日.真系可以慢慢坐慢慢食成三个钟,非常够时间👍👍倾一嚟紧去食刺身先啦,事关最快回本,虽然两个人食,都encore左3次😎😎叫咗一大盘刺身,哇🤪🤪有冇咁大只先😁食落口重好新鲜好黏口😋,我连啲虾膏都啜埋,yummy 😋😋total order 咗3 round值得一赞嘅系,谂住食日本放题熟食一定麻麻哋啦,一试焼牛舌好味过好多好多烧烤店,同埋种类实在太多太多但实在冇办法试晒因为食完刺身已经好饱饱地😅😅一定要留肚㗎,因为仲有个每人一杯雪糕,我就拣咗榴梿味,好香仲有啲果肉😋,朋友就食咗Häagen-Dazs,呢个系稳阵派嘅朋友😂😂好靓靓自助梅酒清酒大到呢,名副其实大大大赤虾😝仲有个梅酒清酒系自助形式都几好饮如果可以加埋冰就perfect 啦😅
真系可以慢慢坐慢慢食成三个钟,非常够时间👍👍倾
好靓靓
自助梅酒清酒
大到呢,名副其实大大大赤虾😝