2024-06-10
任饮饮食?所有嘅鸡煲只有两款可以添,其他嘅款全部系唔可以系要加钱嘅饮品唔系全部都系任饮嘅酒精系要加钱其实要加钱唔紧要嘅,但系我感觉系俾人屈啰其实点解?一入座门口冇人自己揾位,埋到座位向后有个男仔,跟住问就话系咪两位,那个男子指着冻饮品位置嘢饮喺𠮶边自己攞,而我望过佢个柜上有个牌亦都是任饮自助柜,跟着我见到有一个苹果饮品我就攞嚟饮啦,拿过来饮一口,那个男子便问我是否饮酒精饮品,我便说是然后那个男子便回柜台,越谂越觉得奇怪,我便再行去收银台问那个男仔是否要收费,他便说要收$40我问他是否两位都要收啊?他才说是每位$40。要收费做咩唔早说啊?然后那个男仔便指着饮品柜方向,他说有写出来原来那张纸贴在那个柜上面要收费,但是那时候我的感觉是什么,要收费你应该一早说(酒精饮品要收费)我便会留意,他从没有讲过,最后还指责客人你自己唔识睇嘅咩?一路食已经很唔开心,然后我发现原来要换鸡煲要加钱我再问那个男仔嘅时候,他说有两款才可以其他要收费,我便再提及收费饮品嘅问题问他,他便说其实我可以唔收我请你饮都得,太可笑了,你说是否这间店正常,要俾钱系正常,但系唔系用咁嘅态度同埋佢咁样写出来都有误导成份大大只字任饮
所有嘅鸡煲只有两款可以添,其他嘅款全部系唔可以系要加钱嘅
饮品唔系全部都系任饮嘅酒精系要加钱
其实要加钱唔紧要嘅,但系我感觉系俾人屈啰其实点解?
一路食已经很唔开心,然后我发现原来要换鸡煲要加钱我再问那个男仔嘅时候,他说有两款才可以其他要收费,我便再提及收费饮品嘅问题问他,他便说其实我可以唔收我请你饮都得,太可笑了,你说是否这间店正常,要俾钱系正常,但系唔系用咁嘅态度同埋佢咁样写出来都有误导成份大大只字任饮自助,然后细细只字话俾人听要收费 仲要唔同客讲问佢才说,然后仲要叫客人自己睇有贴出来
真系食到一肚气一肚气永不光顾。