(非会员)
2005-07-25 23 浏览
我同我男朋友好钟意去尖沙咀的大盛, 食物质素又唔错, 又咁平o既价钱食到d咁o既野,真系觉得好抵食, 仲有介绍咩朋友去试, 个feedback都好好,所以上星期因贪近o既关系就谂住带男朋友o既屋企人黎试下新蒲岗呢间明明订左8:15pm, 我地7:55pm已经去到, 同门口个哥哥登记左, 转头等到8:10pm, 问佢仲有几多张, 先发觉佢未有同我地登记(订左台都要跟到达餐厅先后而排), 咁都算喇, 如是者咪等啰, 因尖沙咀都系咁, 订左都系要等, 系原来佢7:30pmo既订台系overbook 得好紧要, 要等o个批客入哂下一批先可以有台, 有人投诉点解可以overbook得咁紧要都仲接订台, 个哥哥一句话唔系我接我唔知..咁就算, 间野一眼见哂有几多位, 有咩可能可以接咁多订台, 如果明知日日都系咁, 索性不设订台啦!好喇, overbook都唔紧要, 最火就系个哥哥都唔系跟次序安排,俾d人话佢2句, 佢就安排人入, 即系唔恶都唔驶旨意有得食,佢俾人话得多, 就成日入左去帮手, 都唔知识唔识做带位! 冇人睇个门口, 岩岩有人走, 有2个客居然可以自己入去坐低, d人都照serve, 真

明明订左8:15pm, 我地7:55pm已经去到, 同门口个哥哥登记左, 转头等到8:10pm, 问佢仲有几多张, 先发觉佢未有同我地登记(订左台都要跟到达餐厅先后而排), 咁都算喇, 如是者咪等啰, 因尖沙咀都系咁, 订左都系要等, 系原来佢7:30pmo既订台系overbook 得好紧要, 要等o个批客入哂下一批先可以有台, 有人投诉点解可以overbook得咁紧要都仲接订台, 个哥哥一句话唔系我接我唔知..咁就算, 间野一眼见哂有几多位, 有咩可能可以接咁多订台, 如果明知日日都系咁, 索性不设订台啦!好喇, overbook都唔紧要, 最火就系个哥哥都唔系跟次序安排,俾d人话佢2句, 佢就安排人入, 即系唔恶都唔驶旨意有得食,佢俾人话得多, 就成日入左去帮手, 都唔知识唔识做带位! 冇人睇个门口, 岩岩有人走, 有2个客居然可以自己入去坐低, d人都照serve, 真系离谱!!

话过唔会再去呢间毫无秩序的餐厅!!d野更抵食都冇用, 建议老板好好培训一下佢前线o既员工