2019-03-11 131 浏览
因为想去果间土耳其菜无开 见呢间都几多好评 所以去左食dinner 结论系 无 下 次呢间餐厅位于女人街中间唐楼一楼 大门密封 打开门有个唔太友善既女人接待 谂住伏极都系有限钱姐 所以半推半就就入左去星期六晚晚餐时段只有一枱人 餐厅装修简陋 暗暗地到点餐时已经觉得中伏 餐牌上只系写左几个价钱 一人最低消费$178(未计加一)包3个course 但侍应姐姐不停推介我地食$250(未加一)per person既餐 有5个couse重点系个餐牌系无任何食物名/相问左佢好耐有咩食 先话厨师会按果日情况为我地设计 净系show左比我地睇几块相.....最终叫左个$200(未计加一)per person既4course餐,有沙律、芝士焗菇、pizza、鸡饭个餐系包左野饮,侍应姐姐系咁叫我地再加钱加特饮总结:野食味道唔算差,但成餐饭真系食得唔开心,又唔明码实价讲明我有咩食,又系咁叫人加钱,$200(未加一)per person只可以话可以有更多选择、更好既环境同服务no next time

星期六晚晚餐时段只有一枱人 餐厅装修简陋 暗暗地

重点系个餐牌系无任何食物名/相

个餐系包左野饮,侍应姐姐系咁叫我地再加钱加特饮

总结:

no next time