2019-09-01
平时经过见到三ステーキ都排哂队,今日专登渣架车黎食,点知就食到一肚气!个扒都未到已经叫我地食快d,佢地赶住收舖,惊出面放催泪弹(其实出面咩事都冇)。然后冷气机滴水,系正面前滴,调位过程完全冇职员黎帮过手,自己搬野过去,都算。我拎左一罐蒜蓉食扒用,岩岩先开始食,个阿姐走黎拎起左问仲要唔要,都未答佢就另转头走左去, 我男朋友就话食紧㖞,个阿姐就「不」几匙落个碟仔度,又走左,我嗌住话我都要,佢讲左句:你地一齐食,就走左去,跟住我话唔够,佢都冇理,咁我男朋友就自己走去拎,我不左d落自己只碟,然后就摆番好罐野,个阿姐仲话我地自己拎,转头个阿姐又拎住罐蒜蓉走埋黎问我系咪要,我话我呢度够啦,佢就走左去,跟住又行番埋黎摆底罐野讲左句:你食够佢啦!火都黎..之后我出去谂住拎沙律发觉唔见左(任食的) ,职员同我讲冇哂,个阿姐就好大声讲:冇呀!倒哂啦! 我就问番佢:你地收之前唔系应该同我地讲声先咩?咁其他正常既职员就同我道歉,仲即刻整左一份比我。由头到尾都系阿姐问题,食个饭要受佢气,冇下次。最后讲番野食,一分钱一分货,算系OK既,牛扒肉味唔算浓,但叫做有,块版就完全唔够热,加上佢地咁赶收工我都费事叫佢换块版
由头到尾都系阿姐问题,食个饭要受佢气,冇下次。
最后讲番野食,一分钱一分货,算系OK既,
牛扒肉味唔算浓,但叫做有,块版就完全唔够热,加上佢地咁赶收工我都费事叫佢换块版比我。还好3成我都食到既。
沙律出哂水,唔爽脆,沙律酱沟得太稀,唔够味。
个汤完全冇味,自己落盐就好d。