2021-09-09 178 浏览
谂住食个快饭走咗入去啦,门口个阿姐都已经冇礼貌,叫落单好似欠咗佢咁既样。好啦!等咗10分钟,见到佢拎杯冻柠茶,以为系我㗎啦,点知佢拎去后面,后面迟过我嚟都有嘢饮我咪问个阿姐啰,佢仲要发悔气喺度讲啲说话单单打打。又话有落单就有㗎啦又乜乜乜!我只系话你知我呢度争一杯啫!好!算!再等一大轮终于有嘢食,我叫咗碗双并濑粉,嚟到碗汤清到水咁,完全冇味,成碟𩠌都冇汁,我倒哂落去碗粉都系冇味。最后忍唔住叫阿姐俾碟汁啦(见佢啱啱都俾咗碟后面)!佢仲大大声话返我话下次落单𠮶阵叫埋呀!我都忍唔到话返佢,我点知你碗粉汁都冇滴又冇味呀!两个阿姐都面目可憎!当时间舖都冇乜客,叫你拎碟汁啫都要俾你闹!以后都唔会再帮衬!
2021-09-09