2024-03-25 332 浏览
首先我是第一次帮衬,唔知原来要点左餐先可以内进,喺门口打算入去坐低先 慢慢睇已经被挡住要先点餐,ok咁咪看看有乜嘢食啦,点解点餐好似打冲锋咁快,餐牌都未望清楚,都唔知自点左乜入去坐低左,面到啦!原来其中一个面有少少辣粉,咁咪叫侍应麻烦2碗面调转,点知换来回答是”D辣粉唔辣㗎wor,加上哈一声冷笑!”超级差的态度都算啦!跟住侍应好粗老咁问我哋食过未,我哋答未,跟住位侍应小姐就谂口王咁介绍啲配料及酱油啦!但系全个讲解过程,阿侍应小姐都系侧住面一伦嘴咁讲,唔系对住个客人,我哋坐喺位跟本听唔到佢讲乜!😡😡😡😡😡😡😡介绍面的食法给客人,本意是希望客人可以了解品尝到这个面的特色,咁样介绍法,咁冇heart,不如唔好讲冇咁谷气!😡😡😡😡😡😡😡咁样嘅服务态度,超级赶客,就算食到飞也没有用!更何况也不是太出色,也是一般般质素,不会再有下次!

超级差的态度