2018-03-10 546 浏览
有时候去食饭,发现餐牌上面想要嘅食物都冇,真系令到你好火滚!放工去葵芳同老婆食饭,就去食呢间顶楼嘅泰国菜,除咗冇人排队,就系因为佢OpenRice嘅评价唔错!结果真系好嬲!想食海南鸡,佢话啲海南鸡唔靓所以冇得食,想食杂菜煲,佢话卖晒!杂菜煲都买晒?真心佩服!结果我哋知叫咗个生虾刺身、泰式鸭粉丝煲及泰式炒饭!呢个餐下次生虾刺身,超级无敌辣!我同老婆都算食得辣,食完要问佢拎杯冰水,仲要等左好耐先有杯冰水,辣到我哋食其他食物都无味!如果佢嘅味道不变,欢迎各位喜欢挑战食辣嘅去食,本人无福消受!呢个粉丝煲,鸭好似冇切,一大旧一大旧咁上!仲有劲多姜丝!鸭好老,好差!呢个炒饭,同茶餐厅食到嘅蛋炒饭有咩分别啊?咁嘅质素收$276我都嫌比得多!

结果我哋知叫咗个生虾刺身、泰式鸭粉丝煲及泰式炒饭!

呢个炒饭,同茶餐厅食到嘅蛋炒饭有咩分别啊?

咁嘅质素收$276我都嫌比得多!