2021-10-26
好耐冇去荷里活广场, 发现原来都好多嘢食㖞! 不过因为已经两点几, 好多食店都要等位。正犹豫等边间之时, 行过呢间食店, 见到食日本蛋整嘅相关食物为主, 有咸食又有松饼, 正㖞! 决定拎飞等下呢间啦! 最后等咗约10 分钟就有位啦! 等候期间睇下有咩食先! 清香苹果茉莉花茶呢个朋友叫嘅, 佢话好香苹果味嘅茉莉花茶, 超满意! 而且杯茶好靓! 冻斋啡够冻, 唔酸, 好饮! Tamago-EN 公司三文治 配薯条本来想叫梳乎厘班戟嘅, 但系店员话因为好多人ORDER, 要等成1-2 小时先有 咁唯有叫其他嘢啦! 我哋叫咗佢嘅SIGNATURE 三文治, 有烟肉、鸡肉、鸡蛋,芝士、蕃茄生菜、青瓜。好厚嘅一个三文治, 鸡蛋味极浓, 配合所有配料完全MATCH! 好味又饱肚! 薯条都香脆, 合格! 松叶蟹肉玉子烧玉子烧上面舖咗松叶蟹肉同蒽花, 不过都只系点缀一下。玉子烧本身浓浓嘅蛋味已经好好食, 配上清新嘅松叶蟹肉, 好MATCH!
最后等咗约10 分钟就有位啦!
清香苹果茉莉花茶
呢个朋友叫嘅, 佢话好香苹果味嘅茉莉花茶, 超满意!
而且杯茶好靓!
清香苹果茉莉花茶
冻斋啡
够冻, 唔酸, 好饮!
冻斋啡
Tamago-EN 公司三文治 配薯条
薯条都香脆, 合格!
Tamago-EN 公司三文治 配薯条
松叶蟹肉玉子烧
玉子烧上面舖咗松叶蟹肉同蒽花, 不过都只系点缀一下。
松叶蟹肉玉子烧