2013-08-02
同老婆食晚餐, 为庆祝小弟生日 Book左7:00, 仲记得当时落紧大雨, 准时去到, 餐厅地方唔大, 入到去虽然人唔多, 但全部枱都比人book晒芒果龙虾沙律卷 (9/10)沙律芒果真系几清新同好味, 真系要推 酿蟹盖 (9/10)睇食评d相好似好大件, 原来唔系, 食落口好丰富同多料, 味道唔错, 仲要差唔多张张枱都有叫 法国鹅肝多士 (7/10)呢碟就失色左d, 味道稍为淡左d, 咸返少少就唔错烟肉虾米炒饭 (6/10)过往去日本餐厅如果有叫炒饭都系食馒鱼炒饭, 所以谂住试吓新野, 呢碟样都炒得好靓下, 其实都ok既, 不过唔系好啱我口味香草烧羊架 (8/10)食到呢度, 其实都饱饱地, 所以有d影响左比分, 呢碟都好味, 如果有好似西餐既薄荷汁就very good喇, 事关会开胃d, 而跟碟既酱就无咁醒胃 会再去, 下次试吓其他野
芒果龙虾沙律卷 (9/10)
沙律芒果真系几清新同好味, 真系要推 酿蟹盖 (9/10)
呢碟就失色左d, 味道稍为淡左d, 咸返少少就唔错 烟肉虾米炒饭 (6/10)
过往去日本餐厅如果有叫炒饭都系食馒鱼炒饭, 所以谂住试吓新野, 呢碟样都炒得好靓下, 其实都ok既, 不过唔系好啱我口味 香草烧羊架 (8/10)