2024-04-29 125 浏览
又到生日啦,今年既生日饭局特别多,一路都有约啦,今次食第三次生日饭,识多年既好友介绍我去食泰国菜,仲一次过叫咁多𩠌,真系好开心好感恩,呢度既煎炒煮炸都好有水准,价钱仲要唔贵夹低食,加上个个职员都好友善又健谈,食到一餐好开心既生日饭🫶🏻小食拼盘🔽🔽🔽🔽🔽🫶🏻试一试拼盘,有五款咁多,其中一串串烧好好味,仲有埋酱汁,另外既酱系甜酸酱,用来食春卷同埋炸饼既,中间就系虾片🫶🏻鸡翼🔽🔽🔽🔽🔽🫶🏻就咁一个鸡翼,但系唔知点解就系整得好食,就连入面鸡肉都咁有味,唔错既小食🫶🏻明炉乌头鱼🔽🔽🔽🔽🔽🫶🏻乌头鱼系泰国菜入面好常见既家常便饭,鱼肉健康又有益,系做得好食既🫶🏻咖喱软壳蟹🔽🔽🔽🔽🔽🫶🏻重头菜出场啦!成兜都放满咖哩汁,浸住软壳蟹,满满既咖哩香,好食到不得了啦,下次都要带朋友过来先🫶🏻
小食拼盘🔽🔽🔽🔽🔽
鸡翼🔽🔽🔽🔽🔽