2022-06-20 628 浏览
【#港式扒餐 】#开心美食之前有网友介绍依间系荃湾既小店好抵食, 仲有我最钟意既港式扒餐烩意粉,今日就想去试吓。知道荃湾有好多好野食,不过之前除咗工作原因,都好少去。揾咗一阵,系一间典型既港式小店,座位就系三陂坊条巷度,可以话系「麻甩之选」😇叫咗 #牛扒烩意粉 蒜蓉汁➕冻柠茶,$35+2。阿姐好好提我洗唔洗多汁😎 我话要!坐街边食野,环境同食物卖相就唔洗讲架啦,🍝味道一食落就系我一直挂住既好味道👍 份量都比得多,烩意粉淋少少冇问题,当然唔会过淋,汁一定要够,宁滥勿缺🤣牛扒系薄牛扒,份量都比得多,有两块几😄 #冻柠茶 就正正常常啦。由于系露天,即系有可能搭台既果位会对住你食🚬💔论怀旧味道及抵食程度,系值得推介👍推介指数:7/10@foodiehck2022 #港饮港食 #烩意粉 #荃湾 #荃湾美食 #三陂坊 #薄牛扒 #平靓正 #怀旧 #小店
【#港式扒餐 】#开心美食

知道荃湾有好多好野食,不过之前除咗工作原因,都好少去。

牛扒系薄牛扒,份量都比得多,有两块几😄

#冻柠茶 就正正常常啦。

由于系露天,即系有可能搭台既果位会对住你食🚬💔

论怀旧味道及抵食程度,系值得推介👍

推介指数:7/10

2022-06-20