2008-08-13
5 Aug 2008今天去Elements 睇Mummy ! 就在圆方里面睇下有咩好食~呢到之前系openrice见到佢好多"咸面" , 原来宜家都系由于我地赶时间, 一坐底就即刻order~跟著上菜都好快 我点了排骨担担面: 面都ok多份量, 面质都系ok, 最钟意系个汤底~好有花生味又唔会太辣! 但系排骨就炸到好干, 唔系太得!男朋友点水煮牛肉面: 净系见到都好辣呀! 男朋友食到成身出哂汗~湿哂! 我试左少少~真系好辣, 果只辣系麻辣! 真系攞命呀, 还有牛肉过熟有点靭!口水鸡: 这个是冷盘! 食落冻冻地有少少甜甜地, 鸡肉都算是嫩的 小笼包: 当然唔会好好味啦~ok la!里面有好多汁但夹起无耐就会穿员工服务态度有改善既空间, 虽然唔系有咩事情发生但系如果可以讲下"慢用"呀.."多谢"呀..令人感觉亲切啲就好啦!整体而言是不过不失的, ! 适合赶住去睇戏人仕~因为上菜快
由于我地赶时间, 一坐底就即刻order~跟著上菜都好快
整体而言是不过不失的, ! 适合赶住去睇戏人仕~因为上菜快