劲耐冇打边炉喇,而家凉凉地,就心瘾起想去打个边炉😂最正就紧系任食啦~今次嚟到观塘一间有好多毛孩油画嘅餐厅,原来佢仲同毛守有合作,like & share IG / FB post就第于捐到干粮同罐罐俾毛守,都几有意思~同埋个食法都几得意,要顺住佢个step食,第一round要食左小食先,有唔同嘅炸物/前菜拣,我地谂住留肚食主菜,所以剩系叫左炸鸡同薯条过下口瘾😂第二round系三点刺身盛合,有三文鱼,生虾同北寄贝,三文鱼几肥美,生虾都几大只,几爽口👍第三round就系拣为食酸菜鱼或任食宠宠鸡煲,我地谂住清清地叫左酸菜鱼,好彩份量适中,鱼片几新鲜,薯粉都几弹牙🥰第四round终于嚟到拣汤底打边炉,叫左个黄金皮蛋芫茜汤,第一次见黄金色皮蛋,仲有少少流心,好正!!个餐仲包左个为食海鲜拼盘同为食牛肉拼盘。个海鲜拼盘嘅生蚝几肥美鲜甜,虾肉口感几弹~ 牛肉拼盘好吸睛,d肉好香牛味,同埋佢系薄切,入口都feel到佢几嫩😜之后就自己出去拎蔬菜同落单叫配料,而家仲做紧免费upgrade任食M8和牛,薄切好易入口😋仲有个鹿儿岛茶美豚,佢写话系用绿茶粉同甘薯叶饲养,所以营养更丰富,食落都好多汁🤤 整体真系超抵

三点刺身盛合

为食酸菜鱼

为食海鲜拼盘

整体真系超抵,劲多野食,仲要冇限时,包你食到捧住个肚😂

三点刺身盛合
为食酸菜鱼