2022-12-01 117 浏览
喺网上面揾到一间喺尖沙咀好吸引嘅打边炉,见到啲食物comment唔错,而且价钱好抵。所以即刻Book位同屋企人去食餐好😋「麻神麻辣汤🍲」呢个汤底非常辣,但辣得黎好惹味。厨师用咗好多辣椒🌶️,配菜🧅🧄,同调味料🫒去煲。所以味道麻辣得黎,仲可以提升到食物嘅鲜味。超正!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻「牛肉盛🥩」呢个真系冇得输,有好几种唔同嘅牛肉!佢哋嘅牛肉绝对系贵价级别,每种味嘅牛味都非常浓郁,但我觉得最正嘅系牛颈脊 同一口牛。佢哋嘅脂肪比例啱啱好。食落口有入口即溶嘅感觉。劲钟意❤️❤️❤️❤️❤️「海鲜盛合🐟」超级丰富,有好多唔同种类嘅海鲜。味道十级鲜味。而且仲好大份。我最钟意嘅就系佢个蛏子。放落汤到渌一阵就食得。味道非常鲜甜,口感爽口,一啲都唔韧。真系十级好味😋😋😋😋😋「水晶宽粉🍜」宽粉又粗又亮晶晶。口感非常滑,一下子就吸左入口。宽粉索左汤嘅味道。味道超辣,但真系好正😍😍😍😍「菜篮🥦」呢个同牛肉盛及海鲜盛合一样,款式十分多。全部都超级新鲜,而且味道鲜甜。但我最钟意嘅系佢个金菇。又系索左麻辣汤嘅味道。食落去真系由喉咙辣出嚟。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢间餐厅除咗嘢食好味之外,价钱仲要好抵。 每一个人只系288蚊就可以食到咁多

「麻神麻辣汤🍲」

「牛肉盛🥩」

「海鲜盛合🐟」

「水晶宽粉🍜」

「菜篮🥦」

呢间餐厅除咗嘢食好味之外,价钱仲要好抵。 每一个人只系288蚊就可以食到咁多样嘢。真系绝对抵食!