2023-10-16 576 浏览
好耐无写食评,通常因为差而写 但今次忍唔住要赞一赞。利申:我唔系打手。今晚叫咗熊猫,见到间价钱唔贵嘅西餐所以叫,无念过系好味。我叫了猪鞍,封门柳同埋一个轻量一人餐。唯一可以话唔好,系个轻量餐份量太细,所以唔好,但老实,人哋叫轻量,硬细,只系太好食所以我哋觉得唔够。猪鞍份量不细,配上烧菠萝同配菜,猪鞍咸味刚好,能带出猪的肉味,近骨有少少粉红,刚刚熟所以更好食,竟然还配上苹果蓉,美味。封门柳份量有4块,总份量跟猪鞍差不多,我叫七成,到咗真系七成, 牛肉腍而有牛肉味,配上薯蓉,焗完整蒜头 及配菜,好味。轻量餐 系卡邦尼+前菜+甜薯条+香草饱同嘢饮,卡邦尼creamy ,奶油味度和意粉软硬刚好,甜薯条隔咁耐仲脆,前菜有诚意及带惊喜。
好耐无写食评,通常因为差而写 但今次忍唔住要赞一赞。
我叫了猪鞍,封门柳同埋一个轻量一人餐。

2023-10-16
外卖送餐