2010-03-30 17 浏览
早几日师傅百无聊赖一条友黎左呢个商场行, 以行街为名, 揾野食为实; 但由于一个人食野嘅份量真的不多, 所以选择亦不大! 盲中中行到黎呢间食店, 见佢光光猛猛就行左入去, 点知.......行到入去, 人唔算多, 可能过左放饭时间, 于是师傅求其揾个位坐底, 就即刻睇下有咩好食同有咩想食! 点知左睇右拣, 都揾唔到有咩吸引师傅, 感觉系叫唔落口, 最后喺冇咩方向下, 就望住个休闲下午茶嘅厨师推介, 叫左蒜香鸡扒饭, 而餐饮系冻柠茶!等左一阵就有得食, 蒜香鸡扒饭卖相其差, 一望埋去师傅都饱左咁济, 呢一朝果然使得, 如果唔系d客人点食饱呀? 喺咁嘅情况下, 师傅唯有顶硬上, 先试下块鸡扒, 果然不出师傅所料, 鸡扒又干又鞋, 试问有几可会试到鸡扒系鞋架? 而且煎得一d都香, 绝对唔好食, 加上蒜香汁卖相甚差, 似茄汁非茄汁, 蒜蓉汁非蒜蓉汁, 不伦不类, 一个字 『差』! 冻柠茶亦属一般, 冇甚惊喜!总括而言食物质素唔合格, 水准之下, 服务普通, 环境尚算舒服, 价钱廿八蚊个餐包埋冻饮, 都接受到! 最后当然系师傅真系食到谢晒, 冇晒心机之余当然仲有食净啦, 所以亦带出左一定冇下次,

, 一个字 『差』! 冻柠茶亦属一般, 冇甚惊喜!

总括而言食物质素唔合格, 水准之下, 服务普通, 环境尚算舒服, 价钱廿八蚊个餐包埋冻饮, 都接受到! 最后当然系师傅真系食到谢晒, 冇晒心机之余当然仲有食净啦, 所以亦带出左一定冇下次, 就算价钱再平亦不能再去, 是次食评绝对要比喊面
!
餐牌