2008-08-31 27 浏览
三河屋食过好多次,食评都已经写过,招牌菜唔重复介绍啦~今次重点写食过两餐入面o既新食物 北海道忌廉汉堡扒饭 : 个汁一如以往好甜好浓,汉堡扒好重牛肉味,不过得两小旧,拣吉列猪扒感觉抵d (之前一次食过而家评返) 北海道原只烧鱿鱼 : 呢个等o左好耐先o黎,不过真系等耐d都抵,条鱿鱼好大条,个面有d脆,入面d膏多到泻晒出o黎,食完阵鱿鱼味仲留响口度好耐,可谓齿颊留香服务方面主要都系婶婶serve我地,佢虽然系粗声气d但其实冇乜o野o既,见我地等鱿鱼等得耐又主动帮我地追,仲话我地知食烧鱿鱼有时要讲彩数,一批批鱿鱼唔同的,冇咁多膏o个批烧唔到呢个味道,收钱o既时候见我地拎得多o野都拎张单埋o黎我地台度埋,人地问佢有乜o野好介绍,佢仲好搞笑咁话我地两个系熟客仔,叫我地帮手介绍 仲多o左一位婶婶同一位后生女侍应,后生o个个就麻麻地,见佢成日整自己把头发,跟住又拎食物俾人,卫生方面应该要注意下啦~

三河屋食过好多次,食评都已经写过,招牌菜唔重复介绍啦~
今次重点写食过两餐入面o既新食物
(之前一次食过而家评返)

大旧d就好lu
个面脆