2023-03-09 87 浏览
我地3个人叫佐劲多野呀,先试八爪鱼蕃茄沙律,好多八爪鱼,每块都好厚好鲜甜,蕃茄亦有好多片,加埋海藻,成个沙律酸酸地,食完好开胃(^o^)呢度既炸物都好吸引,我地叫佐炸软壳蟹同埋大杂锦天妇罗,软壳蟹系原只拎去炸,炸得好松脆,成只蟹好咸香超好味,另外杂感天妇罗都有虾,茄子,蟹柳,冬菇,蕃薯呢啲,每样都好好食,好新鲜,完全唔会油腻,好香口(≧▽≦)而烧物我地就试佐银鳕鱼西京烧,烧䲠鱼他他同埋烧鳗鱼玉子烧,银鳕鱼好靓,好新鲜,鱼肉够晒嫩,烧汁好香,烧到出晒啲鱼味;䲠鱼他他烧到䲠鱼半熟,内芯好嫩,口感一流;鳗鱼包系玉子烧入面好特别,啲蛋吸收晒鳗鱼既香味,又嫩又滑(=^x^=)寿司方面试佐吞拿鱼黄瓜卷,三文鱼牛油果卷同埋炸虾天妇罗卷,吞拿鱼又多又新鲜,配埋脆脆既黄瓜口感丰富;三文鱼同牛油果都系软林绵绵既,三文鱼都好肥好新鲜,好满足既口感呀;炸虾天妇罗都整得好好,放系寿司入面食好好食,中和留果油腻感(。・ω・。)