2018-05-09 225 浏览
上次黎开呢头经过见到门面好靓,价钱又适中,今日终于抽到时间同男友黎食啦😚都几期待架环境暗暗但有气氛 同男朋友食岩晒呀入到去店员推介Set Dinner一个Set包左5样野✌🏻当中有4样都系自行选择 !谂左好耐😂样样都想试呢!我发觉我有选择困难症😂拣左阵终于都决定到今日食咩啦!是日餐汤!系我最爱既南瓜汤喔🍽比坊间既杰身!小小似南瓜蓉!不过我钟意 因为真系好重南瓜味😋正!前菜选左Parma ham,食Parma ham配蜜瓜系绝配👍🏻旧нaм 都几新鲜小食谂左好耐食薯条定鸡翼好!最后都系男友发板要鸡翼✨哇!有惊喜!个汁好好食!辣辣地又唔会好咸同埋男友话今时今日好小鸡翼会咁大只咁多肉😂因为佢都胀卜卜既 推介主菜要左鸭胸因为猪仔骨卖晒喔 😭但鸭胸一样系慢煮!听到慢煮两个字都觉得好入味啦已经然后个汁又系最爱的南瓜🎃岩岩好中和左油腻感🙃🙃食左咁多已经饱饱地😌最后黎既系risotto,系我咁饱既情况底下食都唔会觉得腻☺️可能系我真系几钟意食黑松露同芝士啦 芝士好重手💁🏻‍♀️怕腻既人食小小就够不过都系清晒既👍🏻同埋嗌左2杯饮品分别系薰衣草特饮同热姜汁柠蜜 姜汁柠蜜系健康之选👀饮完好舒服不过薰衣草特饮估唔

环境暗暗但有气氛 同男朋友食岩晒呀

鸭胸

芝士好重手💁🏻‍♀️怕腻既人食小小就够不过都系清晒既👍🏻
risotto

同埋嗌左2杯饮品分别系薰衣草特饮同热姜汁柠蜜
姜汁柠蜜系健康之选👀饮完好舒服不过薰衣草特饮估唔到咁好饮!最紧要唔假!钟意薰衣草既人一定要试!大推💜
薰衣草特饮同热姜汁柠蜜

餐厅细细但食物质素高!适中既价钱!连服务都系好好,员工都好好礼貌,值得一赞💪🏻下次再试埋其他款😋
2018-05-06
南瓜汤