2022-05-15 267 浏览
成日见人posts呢间餐厅既afternoon tea set,见吸引,今日终于去左食啦!个tea set真系算抵食,整体食物饮品水准平均,仲食到好饱Afternoon Tea Set: $268 + 10% service charge 咸点整体都几好食,系个mini burger dry左啲,入面系块鱼饼,加左啲酱汁食无甘干同埋几夹个椰汁三色冰几好饮又大柸,桂圆红枣茶有好多桂圆,不过觉得甜咗啲餐仲要有碗细既海鲜冬阴公粉,啲海鲜唔马虎,都几好食,唯独碗粉唔够热每人半只虾,虾有膏,都几大只,烧得几好食😋到甜点啦!有哂基本既泰国主打甜点再加个烧菠萝,甜品质素都平均,唔错P.S: 中段叫左个waiter比两柸水,分别要向唔同人叫3次最后先有拎黎,柸水仲要得小半柸,难怪每张枱头都放左支要加钱可以任order既樽装水$68/支,但消费每位加$18就可以畅饮「水」

Tea  set(咸点)

红枣桂圆茶、椰汁三色冰

迷你海鲜冬阴公河粉

每人半只虾,虾有膏,都几大只,烧得几好食😋
Tea  set  (甜点)

2022-05-14