2022-09-06 16 浏览
店舖主打系外卖,所以堂食座位不多,有2张高台。我同2个仔系俾佢个门面吸引而去,佢幅卡通墙几过瘾,好似打机咁嘅画面 😆原来佢哋嘅🍔都好大个!好彩我好冷静咁,只叫2个餐 😅3个人食刚刚好 😬🍔WB 经典汉堡有得拣猪或牛,我哋拣咗牛牛 🐮个人好钟意汉堡有番茄🍅同埋只煎蛋🍳架因为口感多重d,唔会觉得只有斋汉堡扒咁寡咁漏 👍最紧要系只蛋唔好同我煎到熟哂!咁就成个包包都juicy够邪恶 😈呢度全部都做得到,good!👍🔥🍔南蛮鸡堡呢个都系人气之选嚟架 🤩钟意食日式南蛮酱,所以谂都唔谂就叫呢个 🤣哇,炸鸡扒大大件 😦 佢唔会炸得油或干 👍不过南蛮酱俾多少少就好d,相反黑醋汁当日似乎重手咗 😅+ $18 变套餐 (汽水一罐+小食一款) 可自选,我哋配咗:薯格 及 水牛城鸡翼+ $3 可转支装饮品 薯格唔会好咸👍 个人比较怕炸得过火,但呢度食咗觉得都唔会太热气 😁✌️水牛城鸡翼比我想像中辣咗d 🥵讲明先,个人本身唔系食得好辣 😅🙈酱汁系浓郁好够味嘅,一放入口就好快感觉到d辣味攻条脷喇 😆🤪 我即刻要饮嘢冲冲去 😂如果钟意食辣嘅朋友,可以试呢个!够刺激 😬🌶️整体呢餐都ok嘅,如果店舖冷气配套改善少少会更佳,
店舖主打系外卖,所以堂食座位不多,有2张高台。

原来佢哋嘅🍔都好大个!
好彩我好冷静咁,只叫2个餐 😅
3个人食刚刚好 😬

🍔WB 经典汉堡
有得拣猪或牛,我哋拣咗牛牛 🐮
个人好钟意汉堡有番茄🍅同埋只煎蛋🍳架
因为口感多重d,唔会觉得只有斋汉堡扒咁寡咁漏 👍
最紧要系只蛋唔好同我煎到熟哂!
咁就成个包包都juicy够邪恶 😈
呢度全部都做得到,good!👍🔥

🍔南蛮鸡堡
呢个都系人气之选嚟架 🤩
钟意食日式南蛮酱,所以谂都唔谂就叫呢个 🤣
哇,炸鸡扒大大件 😦 佢唔会炸得油或干 👍
不过南蛮酱俾多少少就好d,相反黑醋汁当日似乎重手咗 😅

+ $18 变套餐 (汽水一罐+小食一款)
可自选,我哋配咗:薯格 及 水牛城鸡翼
+ $3 可转支装饮品

水牛城鸡翼比我想像中辣咗d 🥵
讲明先,个人本身唔系食得好辣 😅🙈
如果钟意食辣嘅朋友,可以试呢个!够刺激 😬🌶️

整体呢餐都ok嘅,如果店舖冷气配套改善少少会更佳,因为... D冷气冇胶片挡住,走哂d冷气,大家都食到出哂汗 😂🙈
2022-08-31
下午茶