2010-02-11
寻日同14个同事去食生日lunch,半自助餐形式。 差唔多食完埋单果阵,突然间feel 到只脚痕痕地,本身以为系自己只裤脚「料」到自己,郁咗两郁,之后都仲觉得痕,就伸个头望下枱底,点知俾我见到只成 5-6cm 咁大只曱甴爬咗上我只脚度!!!!!!!!! 吓到我即刻弹咗去对面岸,同场14个同事即刻离枱,只曱甴好大只所以行得唔快,其余廿个食客都见到!!!! 成间舖D 侍应都知道!!!!!! 太太太太恶心啦!!!!!!!!! 尼种情况我相信无人会接受。不论只曱甴来自边度,都不可能出现于餐厅的中心,仲在午饭时间爬上食客只脚度??!! 如果无卫生意识,就唔好开餐厅;如果卫生标准/ 措施做唔足,就更加唔好做开方式餐厅,同自助餐!!!!!你知道吗?? 他们用尼装食物的碗碟,就放食物枱下,与地下十分贴近!! 已经向食环署投诉咗!! 我同班同事都唔会再去食!!!
尼种情况我相信无人会接受。
你知道吗??
他们用尼装食物的碗碟,就放食物枱下,与地下十分贴近!!
已经向食环署投诉咗!!
我同班同事都唔会再去食!!!