2020-10-19
总系有几日特别特别特别想食肥仔嘢,咁啱就比我揾到呢一间系苏豪区嘅餐厅!门面超级靓仔,咁啱系我哋嘅lunch时间,见到人少少,个set又唔系太贵就入去试吓🤩两个人各自嗌左一set!Starters 有Meatball 同 Duck salad 两样都好好食😋 以前一路都唔钟意食Meatball,但呢个嘅汁好浓郁而且配埋煮到好林嘅Meatball,真系食过返寻味😆 Duck salad用左西瓜系一种好新颖嘅配搭,一齐食令到啲鸭嘅味道好出👍🏿Main 有Steak 同Burger佢嘅牛扒系薄身嘅,芥茉汁做Sauce,味道唔错。Meat burger 叫咗五成熟,闻落去已经好吸引🤩 仲要配埋大大碟既Fries! 佢嘅薯条系新鲜炸起,超脆,令人食唔停手!成件事真系超级肥仔,不过唔紧要好好食🤤🤤🤤甜品系Brownie 同Affogato我比较钟意佢嘅Affogato😍 因为雪糕配咖啡太正了!Brownie都唔错,朋友对佢赞不绝口🤣
两个人各自嗌左一set!
Duck Salad
Meat ball + Duck Salad